×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Катерина Ангеловска


Катерина Ангеловска е тренер за личен развој и мотивациски говорник – www.katerinanagelovska.mk

333 афирмации е лична збирка на Катерина. Ова е нејзина прва книга преку која нe води низ светот на позитивната творечка мисла. Таа верува дека развојот на позитивна состојба на умот е една од најмоќните животни стратегии. Афирмациите како техника за позитивно размислување се дел од нејзината програма.