×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
 • Одбројуваме

  РАЗБУДИ
  ГО СВОЕТО
  НАЈМОЌНО ЈАС

  Монахот што ќе го најдеш во себе ќе
  те однесе до твоето најмоќно Јас. 
  Пристигна „Размислувај како монах“. 

 • АКТИВАТОР

  АКТИВАТОР

  Искористи ги знаењето и искуството
  пренесени во овој прирачник како
  инспирација да се оствариш себеси
  како личност и професионалец.

 • Признание

  Признание

  „Будење на свеста“
  е најпродаваната книга
  од македонски автор
  за 2020 година.

 • Неограничена моќ

  НАПРАВЕТЕ ГО
  СВОЈОТ ЖИВОТ
  РЕМЕК-ДЕЛО 

  Прирачник за надмоќни постигнувања
  во ерата на успех.

 • Одбројуваме - мобилна верзија

  НОВО

  „РАЗМИСЛУВАЈ КАКО МОНАХ“
  ПРИСТИГНА ВО НАШИТЕ
  КНИЖАРНИЦИ.

 • Признание - за мобилен

  Признание


  „Будење на свеста“
  е најпродаваната книга
  од македонски автор
  за 2020 година.

Нови изданија

види ги сите

Новости

види ги сите

Автор во фокус: Грант Кардон

Грант Кардон се докажал и надвор од очите на јавноста, во светот на реалниот бизнис. Поседува три успешни компании, а сите три ги основал имајќи само идеи, а не и пари, само благодарејќи на својата напорна работа.

Правилото 10Х

350 ден. 450ден.

Додади во кошничка


А ЗОШТО?

Зошто Сани и Стела сакаат да дојде ноќта?
Зашто се собирачи на ѕвезди! А зошто? „А зошто?“ е бескрајна игра на прашања.
Колку повеќе „А зошто?“, толку повеќе одговори. 

А зошто?

170 ден. 200ден.

Додади во кошничка

Дејвид Мирман Скот

Тони Робинс

Алехандро Паломас

Дино Буцати

Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ

Платон