×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Станислав Петковски - Сашо


Станислав Петковски-Сашо од Скопје e специјалист по клиничка психологија, CTA трансакциски аналитичар и семеен системски терапевт. Тој е основач и раководител на психолошкото советувалиште „Модус центар“.