×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ


Катерина Ангеловска е тренер за личен и духовен развој, автор и говорник. Нејзиниот авантуристички и позитивен дух во психологијата и филозофијата резултира со звањето сертифициран тренер за принципите на успех според методот на Џек Кенфилд. Таа исто така е сертифицирана во програмите на: мастер практичар за НЛП (невролингвистичко програмирање), тренер за СПИН продажба, лично лидерство, менаџмент на тимови, реики мастер и други.

 Радован Витошевиќ е магистар по економски науки, со специјализација во сферата на менаџмент, финансии,  маркетинг и мрежен маркетинг, и тоа на Универзитетот Шефилд, еден од 100-те најдобро рангирани универзитети во светот. Повеќе од 10 години работи како професионален менаџер во мултинационални компании и финансиски друштва.