×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Хал Елрод


Хал Елрод е жив доказ дека секој од нас ја има способноста да ги надмине неповолностите и да го создаде најизвонредниот живот што можеме да го замислиме. Тој го посветува својот живот на тоа да им покаже на другите како да ги совладаат проблемите за да можат да го исполнат неограничениот потенцијал што го има секој од нас.