×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Јагода Михајловска-Георгиева


Јагода Михајловска-Георгиева (3 март 1953 година) живее во родното Скопје и во Маврово.Професионалниот век го има поминато како новинар, филмски критичар и есеист во пишаните медиуми и уредник во Телма телевизија.