×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Грант Кардон


Грант Кардон се докажал и надвор од очите на јавноста, во светот на реалниот бизнис. Поседува три успешни компании, а сите три ги основал имајќи само идеи, а не и пари, само благодарејќи на својата напорна работа.