×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

Евгениј Хоуп


Евгениј Хоуп е раскажувачкиот глас на Милош Димковски, кој е роден на 7 октомври 1991 година, во Куманово, Македонија. Има завршено Филолошки факултет во Скопје, отсек Општа и компаративна книжевност. Во изминатите години има поминато над 30.000 автостоп-километри и романот Годините кога научив да летам е симболично преточување на спознаеното искуство. Неговата авантуристичка природа му овозможува често да патува низ светот