×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Дали финансиите се навистина (такво) страшило?!

Дали финансиите се навистина (такво) страшило?!

Смиљан Мори


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2020
Број на страни: 181
Автор: Смиљан Мори
ISBN: 978608489218
Жанр: Бизнис литература
600 ден.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕМЕ ПРАВИЛНО ДА УПРАВУВАМЕ СО ПАРИТЕ, А ИРОНИЧНО Е ШТО ЗА ТОА НЕ НÈ УЧАТ НИ ОД ДОМА НИ НА УЧИЛИШТЕ.

Парите не се сѐ и не е сѐ во парите, но без нив не можеме да функционираме. Не можеме да го подобриме својот живот и животот на своето семејство, не можеме да им помогнеме на другите. Додека немаштијата го понижува човекот, го парализира и му го одзема достоинството, парите се средство со кое можеме да направиме многу работи за себе, за своите блиски, за нашата планета. Тие се една од најважните работи во животот, иако за многумина сѐ уште будат непријатни чувства, страв, отпор. Што нѐ спречува да заработуваме пари? И зошто некогаш ги трошиме толку неразумно?

Ако сте веќе уморни од вртењето во маѓепсаниот круг на вечен недостиг, ако сакате да си создадете златна резерва наместо одвај да врзувате крај со крај, ја имате вистинската книга в раце. Време е да се погрижите парите да работат за вас.

Станете господари на својата судбина и на своите финансии!

Смиљан Мори

Смиљан Мори

Повеќе