×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Правилото 10Х

Правилото 10Х

Грант Кардон


Издавач: Паблишер
Број на страни: 232
Година на издавање: 2019
Автор: Грант Кардон
ISBN: 9786084569961
Жанр: Бизнис литература
450 ден.

Правилото 10х е светиот грал за луѓето што сакаат да успеат. Тоа ги утврдува најсоодветните нивоа на дејствување и осигурува дека ќе продолжите да функционирате на тие нивоа во текот на целиот ваш живот и професионална кариера. Ќе ве ослободи од стравовите, ќе ви ги зголеми храброста и самодовербата, ќе ги елиминира одолжувањето и несигурноста и ќе ви даде чувство за цел – а со тоа вашиот живот, вашите соништа и вашите цели ќе доживеат преродба.

„Грант Кардон постигнува полн погодок со Правилото 10х. Во неа ни ја открива вистинската причина зошто на луѓето одлично им оди во секое поле на животот!“ Брајан Трејси

Грант Кардон

Грант Кардон

Грант Кардон се докажал и надвор од очите на јавноста, во светот на реалниот бизнис. Поседува три успешни компании, а сите три ги основал имајќи само идеи, а не и пари, само благодарејќи на својата напорна работа.

Повеќе