×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѕвездена џунгла

Ѕвездена џунгла

Јагода Михајловска-Георгиева


Издавач: Паблишер
Број на страни: 178
Година на издавање: 2021
Автор: Јагода Михајловска-Георгиева
ISBN: 9786084892489
Жанр: Литература за деца
300 ден.

Ѕвездена џунгла, нов роман од авторката на книгите за деца Момчето Молња и Игбал, мојата тајна. Добитничка е на трите најпрестижни награди кај нас за романите за возрасни Каменот од твојот ден, Индиго Бомбај и Манастир Фуентерабија.

Јагода Михајловска-Георгиева

Јагода Михајловска-Георгиева

Јагода Михајловска-Георгиева (3 март 1953 година) живее во родното Скопје и во Маврово.Професионалниот век го има поминато како новинар, филмски критичар и есеист во пишаните медиуми и уредник во Телма телевизија.

Повеќе