×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Акција
САНИ И СТЕЛА И ЕДЕН ЧОРАП СО БОЈА БЕЛА

САНИ И СТЕЛА И ЕДЕН ЧОРАП СО БОЈА БЕЛА

Бистра Георгиева, Домашни автори


Издавач:
Година на издавање: /
Број на страни: 24
Автор: Бистра Георгиева
ISBN: 9786084892274
Жанр: Нови изданија
170 ден. 200 ден.

Заштедувате 30 ден.

Книги од ист жанр

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева работи како раководител на Потпрограмата МЕДИА во склоп на програмата Креативна Европа во Република Северна Македонија. Има повеќе од 10 годишно искуство во областа на сценарио, копирајтинг, координација и уредување на најразлични ТВ и филмски проекти. Од 2010 до 2016 година е програмски директор на Охо продукцијата со кои има реализирано низа успешни проекти меѓу кои е и детската серија „5+“ . Нејзиниот ангажман во рамки на проектот е како консултант и автор на дел од песните за видеата, како и автор на едицијата сликовници.

Повеќе