×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Акција
Азбука

Азбука

Венко Андоновски, Нови изданија, Домашни автори


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2020
Број на страни: 64
Автор: Венко Андоновски
ISBN: 9786084569619
Жанр: Литература за деца
180 ден. 300 ден.

Заштедувате 120 ден.

Ако вашето дете учи букви, ова е книга за него.

Ако вашето дете сака да црта, ова е книга за него.

Ако вашето дете сака приказни, ова е книга за него.

Ако ве интересира која буква од кој цртеж настанала, ако сакате да дознаете приказна за постанокот на секоја буква, ова е книга за вас и за вашето дете.

Помогнете му да ја прочита, изгледа и ислуша!

Заедно со Стела и Сани, цртаме по еден цртеж и раскажуваме по една приказна за секоја буква!


Книги од ист жанр

Венко Андоновски

Венко Андоновски

Венкo Андоновски (1964, Куманово) е прозаист, драматург, критичар. Професор по книжевност на Филолошкиот факултет во Скопје. Еден од најчитаните македонски автори во последнава деценија. Романот Папокот на светот е продаден во над 14 000, а Вештица во над 8 000 примероци. Еден од најпопуларните драмски писатели во последниве десетина години во Македонија. Автор е на над 30 книги од најразлични жанрови. 

Повеќе