×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Акција
ВО ОВОЈ БАЛОН НЕМА МЕСТО ЗА ЕДЕН СЛОН

ВО ОВОЈ БАЛОН НЕМА МЕСТО ЗА ЕДЕН СЛОН

Бистра Георгиева, Домашни автори


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2020
Број на страни: 28
Автор: Бистра Георгиева
ISBN: 9786084892267
Жанр: Нови изданија
170 ден. 200 ден.

Заштедувате 30 ден.

Кога Сани и Стела најдоа балон, сите животни сакаа да влезат.

Но, дали во тој балон ќе има место и за еден голем слон?

Шарена приказна со многу животни и еден неочекуван крај.

Книги од ист жанр

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева работи како раководител на Потпрограмата МЕДИА во склоп на програмата Креативна Европа во Република Северна Македонија. Има повеќе од 10 годишно искуство во областа на сценарио, копирајтинг, координација и уредување на најразлични ТВ и филмски проекти. Од 2010 до 2016 година е програмски директор на Охо продукцијата со кои има реализирано низа успешни проекти меѓу кои е и детската серија „5+“ . Нејзиниот ангажман во рамки на проектот е како консултант и автор на дел од песните за видеата, како и автор на едицијата сликовници.

Повеќе