×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Чудесното утро

Чудесното утро

Хал Елрод


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2020
Број на страни: 206
Автор: Хал Елрод
ISBN: 9786084892168
Жанр: Популарна психологија
400 ден.

Што ако – за некое чудо – се разбудите утре и сфатите дека некоја или секоја област од вашиот живот е преобразена? Што би било поразлично? Дали би биле посреќни? Поздрави? Поуспешни? Кој од вашите проблеми би бил решен? Што ако постои не толку очигледна тајна што несомнено ќе ви го промени животот побрзо отколку што сте се надевале? И замислете таа тајна да ви одземе само шест минути од денот!


Шесте навики што им ги менуваат животите на десетици илјади луѓе низ светот покажувајќи им како да се разбудат секое утро со повеќе енергија, мотивација и сосредоточеност, може да бидат наједноставниот пристап кон создавање на животот што отсекогаш сте го посакувале.


Дали сте подготвени за Чудесното утро? Следното поглавје од вашиот живот – најневеројатниот живот што сте си го замислувале – започнува. Време е да го разбудите својот целосен потенцијал!


„Хал Елрод е генијалец и неговата книга Чудесното утро внесе магија во мојот живот.“ Роберт Киосаки, автор на бестселерот Богат татко, сиромашен татко

Хал Елрод

Хал Елрод

Хал Елрод е жив доказ дека секој од нас ја има способноста да ги надмине неповолностите и да го создаде најизвонредниот живот што можеме да го замислиме. Тој го посветува својот живот на тоа да им покаже на другите како да ги совладаат проблемите за да можат да го исполнат неограничениот потенцијал што го има секој од нас. 

Повеќе