×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Сенишната шума

Сенишната шума

Мет Хејг


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2020
Број на страни: 324
ISBN: 9786084892366
Жанр: Литература за деца
450 ден.

Главниот јунак во оваа книга е Самјуел Блинк, но тој сѐ уште не го знае тоа. Засега седи во семејниот автомобил заедно со сестра си Марта и се нервира од нејзиното пеење... сѐ додека не го здогледа огромниот трупец што паѓа од еден камион и засекогаш им го менува животот.

Мет Хејг

Мет Хејг

Повеќе