×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Библија за продажба

Библија за продажба

Џефри Гитомер


Издавач: Паблишер
Број на страни: 350
Година на издавање: 2016
Автор: Џефри Гитомер
ISBN: 9786084569022
Жанр: Бизнис литература

Сега веќе ремек-дело во областа на бизнисот, нуди проверени методи и техники кои водат до зголемување на продажбата и на бројот на постојани и задоволни клиенти. Конципирана како мотивациски прирачник, Библија за продажба нуди многу практични техники и корисни совети за тоа како да се почне, да се одвива и да се заврши продажбата. Напишана во ведар стил со кратки сугестии во вид на формули што лесно се помнат, оваа книга лесно ги освојува оние што започнуваат да работат на ова поле, како и оние што сакаат да направат чекор напред во својата кариера како продажно лице. 


Овој ултра-продаван прирачник за развoj на продажните вештини им помогна на милиони луѓе да победуваат во играта на продавањето.„Одвреме-навреме се појавува една книга којашто ја дефинира категоријата“.Џек Коверт, 800-CEO-READ „Ова е книга којашто постојано ќе сакате да ја имате со себе“.Кен Бланшард, The One Minute Manager „Чекајте малку! Материјалот во оваа книга е од непроценлива вредност само доколку го применувате. Не помислувајте да ја отворите книгава...додека не сте подготвени за тотален успех”. Мајк Тичер, New Business Development, „Оваа книга треба да се прави во форма на клуч. Откако ја прочитав, успеав да ги отклучам моите најтврди пазари”. Џозеф Ендрејд, Panamerican Financial Services Џефри Гитомер е врвен експерт за продажба, а неговото име претставува синоним за продавач. Автор е на многу книги од областа на продажба и услуга кон потрошувачите, кои се искачија на првото место на топ-листите и се продадени во милионски тиражи. Годишно одржува над 150 презентации, јавни и корпоративни семинари, а негови клиенти се Coca-Cola, IT&T, BMW, Hilton, Carlsberg Beer, IBM, The New York Post. Секоја недела пишува колумна „Трикови за продажба“, која се објавува во 90 бизнис-магазини и која ја читаат над 4 милиони луѓе.

Џефри Гитомер

Џефри Гитомер

Повеќе