×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Начинот на волкот од Волстрит

Начинот на волкот од Волстрит

Џордан Белфорд


Издавач: Паблишер
Број на страни: 246
Година на издавање: 2019
Автор: Џордан Белфорд
ISBN: 9786084569947
Жанр: Бизнис литература
450 ден.

Контроверзниот Џордан Белфорт ексклузивно ни го отвора својот свет и ни нуди увид во сопствениот Систем на права линија – со чија помош успеа да создаде огромно богатство за себе и за своите клиенти.


Луѓе што никогаш не оствариле успех, одненадеж постигнуваат нешта за кои не ни сонувале дека се можни, и живеат многу поповластен живот отколку што си замислувале. А сето тоа почнува со усовршување на уметноста на убедувањето, со помош на Системот на права линија.


Џордан Белфорд

Џордан Белфорд

Повеќе