×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Дали е обичен ден или роденден

Дали е обичен ден или роденден


Издавач: Паблишер
Година на издавање: /
Број на страни: 44
Автор: Бистра Георгиева
ISBN: 9786084892700
Жанр: Нови Изданија
250 ден.

СО СТЕЛА И САНИ СЕКОЈ ДЕН Е ВЕСЕЛ КАКО ДА Е РОДЕНДЕН

Но Стела го слави својот само еднаш во годината. Таа направи најубави покани, но со датумот настана збрка – а драг гостин никогаш не се брка. И така на роденденската забава подранија мечката, стоногалките, жабата, пингвините...

Како настана оваа грешка и како Стела со тоа се справи – видете во оваа сликовница, таму забава се прави!