×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Стела, Сани и јас

Стела, Сани и јас

Бистра Георгиева


Издавач: Паблишер
Број на страни: 28
Година на издавање: 2021
Автор: Бистра Георгиева
ISBN: 9786084892663
Жанр: Нови изданија
250 ден.

Ти се случило ли некогаш за бараш нешто што не знаеш како изледа?

Замисли си дека ти, Стела и Сани треба да го барате изгубеното суштество.

Тоа е заталкано некаде во оваа сликовница. 

Еве ти мала помош: се плаши од светлината.

Значи, тргнувај накај сè што свети! 

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева работи како раководител на Потпрограмата МЕДИА во склоп на програмата Креативна Европа во Република Северна Македонија. Има повеќе од 10 годишно искуство во областа на сценарио, копирајтинг, координација и уредување на најразлични ТВ и филмски проекти. Од 2010 до 2016 година е програмски директор на Охо продукцијата со кои има реализирано низа успешни проекти меѓу кои е и детската серија „5+“ . Нејзиниот ангажман во рамки на проектот е како консултант и автор на дел од песните за видеата, како и автор на едицијата сликовници.

Повеќе