×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Мистериозниот остров

Мистериозниот остров

Бистра Георгиева


Издавач: Паблишер
Број на страни: 36
Година на издавање: 2021
Автор: Бистра Георгиева
ISBN: 9786084892670
Жанр: Нови изданија
250 ден.

Од еден до целата љубопитност на светот, колку сакаш да знаеш што има на мистериозниот остров?
Ако одговорот е: многу, тогаш и ти си истражувач како Стела и Сани.
Ним не им бега нути една трага.
Собирање докази или пловење по море?
Овде ти избираш како ќе ја читаш приказната.
ТЕ ЧЕКАМЕ ВНАТРЕ!

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева

Бистра Георгиева работи како раководител на Потпрограмата МЕДИА во склоп на програмата Креативна Европа во Република Северна Македонија. Има повеќе од 10 годишно искуство во областа на сценарио, копирајтинг, координација и уредување на најразлични ТВ и филмски проекти. Од 2010 до 2016 година е програмски директор на Охо продукцијата со кои има реализирано низа успешни проекти меѓу кои е и детската серија „5+“ . Нејзиниот ангажман во рамки на проектот е како консултант и автор на дел од песните за видеата, како и автор на едицијата сликовници.

Повеќе