×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Да се живее поинаку

Да се живее поинаку

Д-р Снежана Џамбазова-Попорданоска


Издавач: Паблишер
Број на страни: 146
Година на издавање: 2021
ISBN: 978 608 489 252 6
Жанр: Домашни автори
300 ден.

Базирана врз долгогодишни научни истражувања во областа на психологијата, како и врз професионалното искуство на авторката вo рабoтата сo пациенти oд различни култури, нациoналнoсти и религии, книгата Да се живее поинаку претставува неoпхoден живoтен прирачник кoј ќе ви пoмoгне да гo прoнајдете вистинското значење на животот и да постигнете самореализација.

Исполнета со одговори на најважните животни прашања и проткаена со оригинални поетски дела, оваа книга ќе ви овозможи да го надминете страдањето и да ги пронајдете внатрешниот мир и вистинската среќа во животот.

Д-р Снежана Џамбазова-Попорданоска

Д-р Снежана Џамбазова-Попорданоска

Д-р Снежана Џамбазова-Попорданоска е доктор по медицина, психолошки советник и доктор на психолошки науки. Таа е светски позната мотивациска говорничка и психолошка советничка која спроведува терапевски сесии на луѓе од различни делови на светот, како што се Австралија, Азија, Европа и Латинска Америка. Д-р Снежана им помогнала на илјадници луѓе од преку сто земји во светот да ги надминат своите проблеми со менталното здравје, да го најдат мирот во себе и да го подигнат своето ниво на свест.

Повеќе