×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Едно непознато суштество

Едно непознато суштество


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2021
Автор: Бистра Георгиева
ISBN: 978 608 489 260 1
Жанр: Литература за деца
250 ден.

Ветувањето е ветување. Тоа не смее никогаш да се прекрши.

Сѐ започна вака: една ноќ, пред да си легне, Сани слушна... невообичаен звук зад фрижидерот. Знаеше дека таму живее некое суштество. Но не сакаше да открие што е тоа без Стела, а ни без тебе.

А ти сакаш ли да откриеш?

Ако сакаш, влегувај во нашата приказна! Те чекаме!