×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Стела, Сани и фамилијата Фламингоси

Стела, Сани и фамилијата Фламингоси


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2021
Автор: Бистра Георгиева
ISBN: 978 608 489 262 5
Жанр: Бистра Георгиева
250 ден.

Шшш!

Некој доаѓа во кампот на Стела и Сани.Кој би можел да биде?

Тоа е мрзливата фамилија Фламингоси! Никој не би рекол дека од членовите на ова ново

друштво може толку многу да се научи.

И сè одеше супер, сè  додека не се успа Месечината. 

Ќе се сети ли некој да ја разбуди?