×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Thrivity Активатор

Thrivity Активатор

Фросина Денкова-Зафировска, Дејан Ваневски и Поликарп Арсеновски


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2020
Број на страни: 234
ISBN: 9786084892373
Жанр: Бизнис литература
600 ден.

НАМЕНЕТ ЗА СИТЕ ШТО ВЕРУВААТ ДЕКА МОЖАТ ПОДОБРО!

THRIVITY АКТИВАТОР е интерактивен водич во развојот на вашите потенцијали, кој ја промовира културата на континуирано учење кај поединците, организациите и во општеството.

Авторскиот тим понуди алатка за развој на 70 бихевиорални компетенции, која на едноставен, но софистициран и прагматичен начин ќе ги крене личниот и професионалниот развој на едно ново, повисоко ниво.

THRIVITY АКТИВАТОР инспирира високо ниво на свесност за сопствениот личен развој, мотивира прогресивен лидерски стил кој грижата за луѓето и нивниот напредок ги препознава како клучен фактор за успех.

Наменет е за луѓето кои бараат работа, поединците кои имаат желба за лична и професионална надградба, менаџерите кои се посветени на развој на луѓето, експертите од областа на човечките ресурси и едукаторите кои ќе им ги доближат компетенциите на учениците и студентите, како неопходност за иднината.

Искористи ги знаењето и искуството пренесени во овој прирачник како инспирација да се оствариш себеси како личност и професионалец.

Фросина Денкова-Зафировска, Дејан Ваневски и Поликарп Арсеновски

Фросина Денкова-Зафировска, Дејан Ваневски и Поликарп Арсеновски

Повеќе