×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Неограничена моќ

Неограничена моќ

Тони Робинс


Издавач: Паблишер
Година на издавање: 2020
Број на страни: 391
Автор: Тони Робинс
ISBN: 9786084892403
Жанр: Бизнис литература

Тони Робинс ја нарекува нова наука за лично постигнување. Вие ќе ја нарекувате најдоброто нешто што ви се случило.

Ако некогаш сте сонувале за подобар живот, Неограничена моќ ќе ви покаже како да го постигнете и како да управувате со својот личен и професионален живот што го посакувате и заслужувате. Робинс преку своите книги, програми и семинари им докажал на милиони луѓе дека жнеејќи ги плодовите на умот, можете да правите, да имате, да постигнете и да создадете сѐ што сакате во својот живот. Им покажал на претседатели на држави, членови на кралското семејство, на олимпијци и професионални спортисти, филмски ѕвезди и деца како се постигнуваат успеси.

Со Неограничена моќ тој страсно и елоквентно ни ја открива науката за лично достигнување и нѐ учи за:

- Како да дознаете што навистина сакате

- Седумте лаги на успехот

- Како да го репрограмирате својот ум за само неколку минути за да ги надминете стравот и фобијата

- Тајната за создавање моментален однос со секој што ќе го сретнете

- Како да го удвоите успехот на другите

- Петте клучеви за здравје и среќа...

Неограничена моќ е револуционерна книга за умствен развој. Ќе ви покаже како, чекор по чекор, да постигнете најдобри резултати добивајќи емоционална и финансиска слобода, развивајќи лидерство и самодоверба и остварувајќи соработка со другите. Ќе ви овозможи знаење и храброст да се смените себеси и својот свет.

Неограничена моќ е прирачник за надмоќни постигнувања во ерата на успех.


Тони Робинс

Тони Робинс

Ентони Робинс има посветено повеќе од половина од својот живот на тоа да им помага на луѓето да ги пронајдат и да ги развијат нивните сопствени уникатни квалитети на величина. Како човек што се смета за американски лидер во областа на науката за врвни перформанси, тој е основач и претседател на компаниите „Ентони Робинс“, кои се посветени на тоа да им помагаат на луѓето во постигнување лични достигнувања и професионално мајсторство. 

Робинс има работено како советник за врвни перформанси за раководните лица на организации како ИБМ, АТ&Т, „Американ експрес“, „Мекдонел Даглас“ и Армијата на САД, како и на професионални спортски тимови како „Лос Анџелес доџерс“, „Лос Анџелес кингс“, на тимот на јахтата „Америка“ во Американскиот куп и на спортисти носители на златни олимписки медали. Робинс им обезбедува и континуирана обука и консултации на голем број еминентни светски личности и е главен советник при зафатите за реорганизација на неколку организации, како и заедници. 

Робинс има особена страст да го направи светот подобро место за живеење со тоа што им помага на луѓето да раководат со своите судбини – било тоа да значи негување на односите со семејствата, насочување на фокусот кон постигнување на сопствените цели, олеснување на емоционална или финансиска неволја или продлабочен придонес кон нивната заедница и земјата. Во текот на изминатите години тој несебично им ги дава својата енергија и своите ресурси на луѓето кои имаат потреба од помош. Во 1991 година тој основа непрофитна фондација за помош на незаштитените деца, бездомниците, постарите граѓани и лицата лишени од слобода.

Повеќе