×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
НОВО ЗА СИТЕ ДЕЦА!

НОВО ЗА СИТЕ ДЕЦА!

Стела и Сани ги запознавте – два нови лика со кои ќе ја научиме азбуката, но ќе дознаеме и интересни приказни и ќе научиме многу други весели нешта.

Токму така, ќе дознаеме за еден изгубен чорап во бела боја и за еден слон што сакал да влезе во шарениот балон. Двете сликовници кои излегоа во издание на ТРИ, „Сани и Стела и еден чорап во боја бела“ и „Во овој балон нема место за еден слон“, веќе можете да ги купите и со радост да им ги читате на своите деца!


И двете книгички изобилуваат со едукативни и весели теми и се дел од проектот кој заеднички со „Вертиго Висуал“ веќе е присутен и на социјалните мрежи.


Стела и Сани никогаш не се сами – тие ги имаат своите другарчиња, животинчиња, чорапчиња во различни бои и форми и огромната љубопитност за откривање и учење!Најнови објави